Briga o zaposlenima i imidžu brenda

Korporativne proslave

Događaj koji će se pamtiti
Znamo da brinete o zaposlenima i imidžu vašeg brenda. Zato smo tu da vam predložimo nešto što će vam veoma značiti za motivaciju vaših zaposlenih, a vaš brend podići na viši nivo.
Restoran Novak - Korporativne proslave
Više od 10 godina iskustva
Vrhunska jela zadovoljiće i najzahtevnije

Korporativna proslava je uvek poseban događaj za svaku kompaniju. Organizacija proslave firme je važan korak koji zahteva izuzetnu  pažnju i detaljno planiranje. Ukoliko želite da vaša proslava protekne bez ikakvih problema i bude zaista nezaboravna, na pravom ste mestu!

Sa više od 10 godina iskustva u organizaciji različitih događaja, naš tim pružiće vam kvalitetnu uslugu i povećenost svakom detalju.

Bez obzira da li organizujete manju proslavu za nekoliko važnih klijenata ili veći događaj za celu firmu, mi smo tu da učinimo sve kako biste vi i vaši zaposleni uživali u svakom momentu.

Vidimo se uskoro
Moć i pobednička atmosfera

Kada je u pitanju hrana, naši kuvari spremaće vrhunska jela koja će zadovoljiti sve vaše goste. Bez obzira na njihove preferencije i dijetetske zahteve, svaki gost će biti zadovoljan izborom hrane u našem meniju. Naša kreativna i stručna kuhinja posvećuje se stvaranju jela koja očaravaju ne samo svojim neodoljivim ukusom, već i estetskom privlačnošću.

Pored hrane, naš restoran takođe nudi širok izbor pića. Bez obzira da li želite da poslužite standardne koktele, luksuzna vina ili domaće rakije, naši barmeni spremni su da udovolje svakom vašem zahtevu.

Osim prijatnog ambijenta i ukusne hrane, naši zaposleni će se pobrinuti za vrhunsku uslugu tokom cele proslave. Naš tim iskusnih konobara će biti tu da ispuni sve vaše želje i omogući da se osećate kao VIP gosti. Povrh svega, naš menadžer događaja će biti na raspolaganju kako bi sve proteklo u skladu sa vašim očekivanjima i bez stresa za vas.

Vaši zaposleni ili poslovni partneri uživaće u osećaju moći i pobedničke atmosfere!

To će biti događaj koji će se pamtiti i koji će poboljšati reputaciju vaše kompanije.

Stoga, ne oklevajte i slobodno nas kontaktirajte već danas kako bismo zajedno organizovali vašu korporativnu proslavu u našem restoranu. Radujemo se budućem susretu!

Restoran Novak - Korporativne proslave
Close
This website uses cookies to improve your web experience.
Close